sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Suihkuverhon tuunausta

Innostuin vielä näin iltamyöhään laittelemaan kylppärin puolelle viimeisiä silikoneja kiinni ja saatiinkiin vihdoin silikonien laitoin jälkeen myös pyykinpesukone paikoilleen. Huomenna pääseekin sitten pesemään pyykkiä oikein urakalla... onneksi meillä on kaksi isoa kuivaustelinettä, joten ajattelin pestä koko (ison) pyykkikorin tyhjäksi :)

Silikonien laiton jälkeen aloin tuunailemaan suihkuverhoa Espanjasta ostamillani "timanteilla". Laittelin "timantteja" muutaman rivistön suihkuverhon päätyyn ja jotenkin valkoinen verho näytti edelleen kovin vaisulta. Ensin ajattelin laittaa roikkuvia "kristallin" palasia "timanttien" kaveriksi, jotka jäivät yli yhdestä lampusta, mutta en löytänyt niitä. Käteeni osui kuitenkin ompelulaatikosta musta silkkinauha ja silloin päätin lisäillä vielä muutaman rusetin suihkuverhoon :)

Sain pienellä tuunauksella suihkuverhosta nyt oman näköiseni :) ...ja rahaa paloi 13 euroa suihkuverhoon ja 1 euro "timantteihin"! Silkkinauhan hintaa en tiedä kun se on jäänyt minulle vain jostain yli, mutta olisiko se ompelutarvikeliikkeessä 1-2 e/metri. Suihkuverhon tuunaukseen voisi käyttää myös joulukoristeita, helmiä (ai että muuten valkoisista helmistä tuunattu verho olisikin kaunis!!), tarroja, pitsiä yms. mitä ikinä keksiikään :) Oma versioni on tällä hetkellä hyvin simppeli, mutta kuitenkin helposti muunneltavissa oleva malli.

Tässäpä tuunailu vaihe vaiheelta sekä lopputulos:
Silkkinauhaa

"Timantit"

Tästä lähdettiin, valkoinen 13 euron suihkuverho

Muutama "timantti" jo paikallaan

Pidempi rivistö jo tehtynä
Pari rusettia ja vähän "timantteja" vielä lisää

Ja lopputulos näyttää tältä :)

3 kommenttia:

  1. Hieno! Kyllä pienelläkin rahalla saa ihmeitä aikaan ja mikä parasta, tehtyä juuri sellaisen kuin itse haluaa. :) Mulla on muuten ihan samaisia timantteja, tosin olen ostanut ne kirpparin "tukkuhyllyltä". Minun taitavat olla kooltaan hiukan pienempiä, koristelin niillä vessan kuviotapettia, löytyy postauskin siitä. Noitahan voi laittaa oikeastaan mihin vain! :) Ps. sulla on myöskin robottitunniste päällä, sen pois ottaminen helpottaisi kommentointia. :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, täytyykin tutkia että mistä sen robotunnisteen saa pois! :) Onko ne sun timantit pysyneet siinä verhossa hyvin? Mulla tipahti muutamat heti ekana yönä ja aattelin laitella niitä pikaliiman kanssa takaisin :D Täytyykin käydä kurkkaamassa sun postaus tapetin tuunauksesta!

    VastaaPoista