keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Puoliksi valmista :)

Meidän kämppä on kun hävityksen jäljiltä :D remppakamaa, tyhjiä laatikoita, roskaa, hiekkaa ja pölyä... Päätettiin rakkaan kanssa jättää siivouspäivä väliin suosiolla viime viikolla, tehdään sitten kunnon siivous kun kaikki tavarat on saatu pois tieltä uusiin kaappeihin :)

Rakas on autellut rempan kanssa viime päivinä <3 Kyllä se vaan on niin, että reikien poraaminen seinään, ruuvien ja kalusteiden kiinnittäminen onnistuu rakkaalta paremmin, koska hänellä on luonnollisesti enemmän käsivoimia (ja kärsivällisyyttä hoitaa homma huolella). Sain muuten rakkaani veljeltä porakoneen lainaan (kiitos hänen nokkelan vaimonsa, joka huomasi blogistani, että sellaiselle on tarve ja ilmoitti, että heillä olisi porakone)! Nyt voi sitten rauhassa kiinnitellä juttuja seinään kun konetta ei tarvitse olla palauttamassa heti seuraavana päivänä :)

Peilikaapin kokoamista, oikealla olevat laatikot kuuluvat allaskaappiin.
Kylpyhuoneen kodinhoitonurkkauksen kaapit eivät olleet sovitusti tiistaina valmiina, mutta sain tänään ilmoituksen, että huomenna ne ovat noudettavissa. Putkarikin on tilattu kiinnittämään hana ja bide-suihku sekä tulppaamaan kylppärin altaan poistoveden läpivienti tällä viikolla. Sähkäri on tulossa myöskin ensi viikon tiistaina kiinnittelemään lamppuja ja vaihtamaan pistorasioita ja katkaisijoita valkoisiin, enemmän 2000-luvun malleihin :)

Vessassa näyttää tällä hetkellä tältä:

Allas paikoillaan ja silikonisaumatkin on jo laitettu :) Huomaa myös uusi vessapaperin teline sekä uusi pöntön kansi.

Suihku, suihkuverho, oskarinoksa ja saipputeline ovat päässeet myös jo paikoilleen:
Kaakelin saumoja täytyy vielä osittain vahvistaa maalamalla ne toiseen otteeseen kaakelimaalin avulla. Kaakelimaalilla kun tuntuisi saavan tarkempaa jäljeä aikaiseksi kun saumakynällä. Suihkuverhoon olen myös suunnitellut pientä tuunausta Espanjasta ostamillani "timanteilla".
Uusi suihku on Robinhoodista :) 

Oskarinoksalle saa kätevästi pyyhkeen ja pyyhkeen ollessa noin lähellä pääsee itsensä kuivaamaan ammeessa, eikä vettä tule niin paljon kylppärin lattialle suihkun jälkeen.



Pientä puuhaa on vielä tehtävänä siellä täällä kylppärissä ja vessassa, mutta pikkuhiljaa projekti etenee :)

Tuli muuten päivitettyä parvekkeellekin "syyskukat" tänään. Ostin viime viikolla Bauhausista pari hopealankaa ja laitoin ne sellaisinaan pieniin ruukkuihin parvekkeen perälle.

Hipsu nautiskelee syksyisen auringon lämmöstä :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti