torstai 3. lokakuuta 2013

Pohjamaalaus check!

Parin päivän tuhertamisen, putkarin käynnin ja altaiden poiston, sutimisen, telailun, teippailun sekä suojaamisen jälkeen kylppäri ja vessa ovat vihdoin pohjamaalissa. Jee :) Tila alkoi heti maalauksen jälkeen selkeästi vaikuttaa isommalta ja valoisammalta.





Kirjoittelin tuossa aamulla kauppalappua ostettavista tarpeista ja isoin ostos joka tulisi tehdä on kylpyhuoneen kaapit. Alunperin ajatuksissa oli ostaa kaksi korkeaa kaappia, mutta pienen mittailun jälkeen päädyin ratkaisuun ostaa erilliset ala- ja yläkaapit. Tällöin alakaappien päälle saa kätevästi laskutilaa esimerkiksi pyykkien lajittelua varten ja pieni tila ei tuntuisi niin ahtaalta massiivisten kaappien vuoksi. Korkeat kaapit olivat alunperin ajatuksissa, koska kaappeihin tulisi mahduttaa pölynimuri. Sain ajatuksen pölynimurin säilyttämisestä pienemmässä tilassa Esmeralda´sin blogista http://esmeraldas.bellablogit.fi/toimivampi-siivouskaappi/. Pölynimuri voidaan säilyttää irroittamalla letkut ja putket, jolloin imuri vie säilytystilaa yhden hyllyn ja putket sekä letku toisen hyllyn verran.

Remontti on mennyt tähän mennessä kivuttomasti ja isompia kömmähdyksiä ei ole (vielä) päässyt käymään (jos sitä ei lasketa mukaan, että onnistuin tiputtamaan suojamuovirullan vessanpönttöön. Puolet suojamuoveista on siis nyt pesty vessanpöntön vedellä :D ).

...Mutta nyt opintojen pariin. Pohjamaalin kuivuessa on hyvää aikaa referoida Tulevaisuuden tutkimuksen oppikirjaa ja juoda pari kuppia teetä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti