keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Eteiseen vähän uutta ilmettä

Tilasin viime viikolla Ellokselta uudet talvikengät sekä ulkoilutakin 25 % alella. Siinä selatessa niitä Elloksen sivuja tulikin samalla vastaan söpö metallinen kranssi ja pitihän se tilata kun halvalla sai :D


Hain tänään tilauksen Siwasta ja kranssihan oli niin ihana, että se oli pakko pitää :) Pienen mietinnän ja pyörittelyn jälkeen päätin sijoittaa sen eteiseen sisäoveen. Rakas koti -kyltti sai kranssin tieltä kyytiä ja sijoitin sen keittiön ovi-aukkoon saranan päälle. Aukossa kun ei ole ovea niin pieni kyltti mahtuu olemaan siinä hyvin ilman, että se olisi jatkuvasti tiellä.





Sain Unikulman elämää -blogista myös inspistä miettiä "timanteille" uusia sijoitus paikkoja :) Dimangit tippuilivat jonkun verran suihkuverhosta ensimmäisen vuorokauden aikana, joten tällä kertaa käytin pikaliimaa niiden kiinnittämiseen. Koska hääräilin tuossa eteisessä jo valmiiksi, niin sijoituspaikaksi dimangeille valitsin Hipsun kuvan kehykset, joka on ripustettu Hipsun ulkoilutushihnojen yläpuolelle. Laitoin nyt alkuun koristeet vain kulmiin, mutta kieltämättä tuohon kehykseen sopisi laittaa niitä enemmänkin! 



Tuossa Hipsun naulakon takana on muuten kalustelevystä rakennettu kotelo. Kun revin pari vuotta sitten kaapit pois eteisestä, paljastui niiden takaa joku ihmeellinen putki jota taloyhtiön hallituksen puheenjohtajakin kävi ihmettelemässä. Putki on ilmeisesti sadevesien ohjaukseen tarkoitettu putki (?!). Noh, onneksi sen sai kivasti piiloon ja Marko Paanasen sanonta "Mitä ei voi peittää, sitä pitää korostaa" tuli otettua tuohon kohtaan käyttöön :P :) Laitan koko eteisestä ja siihen tehdystä säilytysratkaisusta myöhemmin tekstiä kuvien kera :)


Kaapin takaa paljastui talon rakentajien muistiinpanoja seinään kirjoitettuna sekä eristetty putki.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla jos blogistani joku saa inspiraatiota vaikka sinulla sitä varmasti riittää ihan omastakin takaa. :) Odottelen jo sun uusia postauksia ja täällä käyn aina katselemassa joko on tullut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Niina! Oon pahoillani, että tässä tuli tällainen väli blogin päivittämiseen, mutta juuri alan tekemään uutta päivitystä :) Kivaa alkavaa viikkoa!

      Poista