sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kurkistus edelliseen kotiini




Koska kylppäriremppa on edennyt hyvin vähän sitten viimeisen päivityksen koulukiireiden vuoksi, kämppämme on edelleen siivoamatta ( :D ) ja uudet tuunausideat toteuttamatta, lähdin työstämään jonkun aikaa muhinutta ajatusta tehdä kuvapainoitteinen päivitys edellisestä kodistani :)

Edellinen kotini sijaitsi Vantaalla ja kyseessä on vuonna 2007 rakennettu Hongan hirsitalo. Talo on rakennutettu / osittain itse rakennettu ja talosta luovuttiin kun tiet erkanivat silloisen poikaystäväni kanssa.

Talo oli aivan mahtava!! Vaikka rakentaminen olikin rankkaa, voin vain todeta, että rakentamisessa on ehdottomasti parasta se kun pääsee suunnittelemaan kaiken alusta asti itse :) Mikäli joskus päädyn rakentamaan taloa uudelleen, tekisi silloin ehdottomasti uudelleen hirsitalon! Se hengittää ja elää, se on luonnollisen oloinen ja tunnelmallinen.

Mutta, sen kummemmin sepustelematta, tässä kuvia yhdestä unelmien kodistani :) Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille! :)

Pohjapiirrustus
MH1
MH1:sestä käynti vaatehuoneeseen
MH2
Keittiö: Olive-keittiöt
Olohuoneen toinen pääty...
...ja toinen pääty
Olohuoneen isot ikkunat
Tuulikaappi
Kylpyhuoneen suihkutila
Kylpyhuoneen ammetila
Sisäänkäynniltä pihatielle
Talon päätyä ja terassia iltasella

4 kommenttia:

  1. Siis WAU!!! Kyllä sinulla on sisustajan silmää ;) Todella kaunis koti ollut, varmasti harmitti sieltä lähteä.. :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jessica <3 :) Kyllähän se harmitti, jos olisi ollut tarpeeksi varaa niin olisin varmasti harkinnut koko talon ostamista omiin nimiin. Mutta onneksi ei ollut, koska jos olisin siihen jäänyt, en olisi koskaan päätynyt Lahteen ja tavannut J:tä ;) <3

    VastaaPoista
  3. Vau, onpas lämminhenkinen ja kodikas, upea talo. Ihana kommenttisi ylempänä todistaa sen, että vaikka joskus joutuu luopumaan suuristakin asioista, ja kenties joutuu vielä "tyhjän päälle", voi se poikia myöhemmin jotain parempaa. Itse asuin edellisessä kodissa pitkään silloisen poikaystävän kanssa, asunto oli juuri rempattu ja koti oli koti vaan elämä sen sisällä kaipasi muutosta. Nyt olen ihan äärettömän onnellinen uskalluksesta lähteä pois omalta mukavuusalueelta, vaikka silloin hyppy oli todellakin täysin tuntemattomaan. :)

    VastaaPoista
  4. Moikka Niina! Kiitos :) Kiva kuulla, että säkin näet homman positiiviset puolet ;) Tosissaan, ei se kokemus kiva ole, mutta siitä oppi aivan älyttömästi ja sen jälkeen onkin osannut kohdata muitakin elämän haasteita vähän eri perspektiivistä.

    VastaaPoista