sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kevään sisustus shoppailuja

Kevään aikana on tullut hankittua sisustusjuttuja, joista teen nyt koostetun päivityksen :) Älkää ihmetelkö jos päivitys on jotenkin epäjohdonmukainen tai sekava, koska katson samalla jääkiekon MM-finaalia. Finaalia, jonka ensimmäiset 10 minuuttia ovat olleet jo superjänniä! :)

Osa tuotteista on ollut ale heräteostoksia ja osa taas ihan tarvittavia käyttötuotteita, jotka on pitänyt hankkia jo jonkun aikaa. Shoppailuun on myös saattanut vaikuttaa aurinko ja kevätinspis, uuden kodin lisäksi :) Otin jo aikaa sitten sen periaatteen, että sisustusjutut pitää hankkia joko alesta tai sitten kirpparilta. Ja saman periaatteen mukaan on nämäkin jutut hankittu, paria poikkeusta lukuunottamatta (Igloot ja Taika-astiat, Taika-astiat tosin hankin Sokkarilta, jossa on tässä kuussa tuplabonuspäivät.)

Askossa (joka on pelottavan lähellä uutta kotiamme :) on tällä hetkellä keskusvaraston muuttoloppuumyynti, josta tuli hankittua jakkaroita, roikkuva kynttiläkuppi ja pari sisustustyynyä alehinnalla.
Ostin noita valkoisia jakkaroita muutaman. Nyt mahtuu isompikin porukka istumaan :) Kuva on Askon nettisivuilta.

Menin Askoon alunperin katsomaan ruokapöydän tuoleja. Edellisessä asunnossahan meillä ei ollut keittiön pöytää ollenkaan, koska tein ruokailutilan tilalle vaatehuoneen, mutta minulla oli edelleen tallessa muutama vuosi sitten hankkimani valkoinen kiiltävä, 6 hengen ruokapöytä. Sen kaveriksi kuitenkin tarvittiin tuolit, koska edellisistä tuoleista luovuin muuttaessani nykyiselle paikkakunnalle. 

Päädyin sitten hankkimaan kaksi Askon IGLOO -tuolia, koska edellisessä asunnossa parvekkeella oleva sohva istui paremmin kuin hyvin keittiön pöydän kaveriksi. Sohvalle mahtuu istumaan kaksi henkeä hyvin, joten nyt meillä on paikat IGLOO -tuolien hankinnan jälkeen, ruokapöydän ääressä neljälle. Pöytä ei ole kovinkaan iso 6 hengen pöydäksi, joten 4 tuolia on mielestäni riittävä määrä :) 


Läpinäkyvä IGLOO -tuoli ja Lace -tyyny. Molemmat Askosta.



Vapun jälkeen puolestaan teimme ystävieni kanssa kirpparikierroksen, josta tulikin mainittua tuikkukupin tuunailuun liittyvässä päivityksessä. Ja kirppareilta olisi löytynytkin vaikka ja mitä ihanaa :)

Kukan molemmilla puolilla on kirpparilta löytyneet kynttilänjalat.

Kolme karahvia tarttui kirppareilta mukaan ja kaadoimme niihin whiskyä sekä likööriä kokeeksi :) 
Kirpparilta löytyi myös kerrosvati :)
Tänään sisustelin sitten meidän ruokapöydän ympärystä kaikilla ihanilla uusilla jutuilla :) Alla olevassa kuvassa ovat kirpparilta ostetetut kynttilänjalat ihan tuolla ikkunoiden välisessä kulmauksessa, Kärkkäiseltä ennen pääsiäistä hankittu sisustustaulu koristamassa ikkunalautaa, Paperikuusta hankitut tabletit sekä kirpparilta kynttilän alle eksynyt lautanen. Myös Askon roikkuva kynttiläkuppi on vasemman puoleisen ikkunan edessä, mutta valoa vasten se näkyy vähän huonosti. 


 Eikä tässä vielä kaikki... 

Tuli hankittua kello Paperikuusta, meillä ei siis ollut seinäkelloa aikaisemmin. Asetin kellon olkkariin niin, että siihen näkee myös eteisestä ja keittiöstä :) 

Sekä pieni söpö sisustustaulu Paperikuusta :)

...ja täydennettyä Taika -kokoelmaa ruokalautasilla. Kaikki tärkeimmät ruokailuastiat ja mukit onkin tullut jo kerättynä, mutta isot lautaset puuttuivat. Nyt pääsee siirtämään Ikean "hätävara" astiat vihdoin syrjään, 4 vuoden "hätäkäytön" jälkeen :) 
Mutta joo, nyt en malta enää enempää keskittyä kirjoitteluun, olen kirjoitellut jo 1,5 h kun olen kytännyt tuota matsia samalla :D Tilanne on 2-2 ja 2. erä on lopuillaan... huhhuh mikä matsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti