torstai 22. toukokuuta 2014

Ihana toukokuu!

Tämä kevät on kyllä mennyt muuton jälkeen lähestulkoon vain ihmetellessä, että mihin sitä on oikein tullut muutettua :)  Nyt kun kesä alkaa olemaan jo täällä, alkaa meidän piha näyttämään kauneimmat puolensa <3

Omenapuun kukat ovat kyllä mielettömän kauniita :)


Tämä kuva on meidän kadulta :)

Mielenkiinnolla olen seurannut meidän sisääntuloterassin edessä olevaa kukkapenkkiä sillä silmällä, että mitähän sieltä alkaa kasvamaan. Kukkapenkistä on puskenut tähän mennessä mm. tulppaneeja, narsisseja ja sinililjaa, näiden lisäksi myös muutamia lajikkeita joita en tunnista.

Roikkutulppaani? :D

Kuvaa kukkapenkistä vielä pari viikkoa sitten. Huomaa kuvassa keskellä oleva hirmuinen vahtikoira :).
Riippukello? :D
Niin siis teenpä nyt taas selväksi sen, että kukkatietouteni on aika surkea, mutta vielä surkeampia ovat taitoni hoitaa niitä -- tapan oikeasti kaktuksetkin :D Mutta silläkin riskillä ostin muutaman nätin ruusun kuolemaan tuohon pihalle :) Rakkaani äidin kanssa istuteltiin myös kukkapenkin tyhjään kohtaan köynnöskasvia ja köynnöskasvin viereen laitoin kokeilumielessä salaattia kasvamaan.



Syksyllä ostetut hopealangat tungin Ikean kynttilälyhtyjen sisään koristeiksi. Tuli mieleen, että noista hopealangoista olisi voinut tulla aika hauskat, jos ne olisi spraymaalannut esim. mintun vihreäksi :)


Mutta niin ihanaa kun kesä ja aurinko ovat vihdoin täällä ja pääsee olemaan lähempänä luontoa kuin kerrostalossa <3 kesän ensimmäisten lämpimien päivien kunniaksi syötiinkin sunnuntaina rakkaan kanssa terassilla aamupala, päivällinen ja iltapalaksi (vain vähän palaneita) lettuja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti