perjantai 28. helmikuuta 2014

Asuntokuulumisia

Tämä nainen se kaivoi itselleen maaliskuuksi sellaisen kuopan, että sieltä ylös nousemiseen vaaditaan reipas määrä hartiatöitä :D Mutta itseppä kuoppani kaivoin ja päätinkin tällä viikolla, että aion nauttia jokaisesta hetkestä joka menee, kun sieltä kipuan ylöspäin. Kuopan yläpäässä on kuitenkin odottamassa mukava palkinto, jonka pelkkä ajatteleminenkin saa hymyn nousemaan huulille :) ...mutta se niistä kielikuvista ja itse asiaan.

Päätettiin tuossa pari viikkoa sitten laittaa meidän koti myyntiin ja olin täysin varma, että tässä markkinatilanteessa menee ainakin 2-3 kuukautta ellei jopa 6 kuukautta, ennen kuin asunto menee kaupaksi. Tässä maaliskuussa sitten kerkeäisin hyvin näpyttelemään valmiiksi opparini sekä kevään aikana valmistumaan, ja sitten voisi kesällä rauhakseen muutella... Suunnitelma oli sinäänsä loistava, mutta tällä kertaa sanonta "hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty" ei pitänyt oikein paikkansa. Asunto meni kaupaksi viikossa ja muuttaminen pois sekä opparin valmistuminen pitäisi tapahtua maaliskuun loppuun mennessä :D HUPS! Noh, tämähän siis hoituu hyvällä aikatauluttamisella. Asian stressaamiseen menisi ihan turhaan energiaa, saman energian voi kuitenkin käyttää asioiden saattamiseksi valmiiksi :) Tai ainakin näin yritän asiaa uskolla itselleni :P :D

Mutta se palkinto... aaah! :) Ollaan katseltu rakkaan kanssa jo alkuvuoden verran yhtä ja tiettyä rivitalon päätyasuntoa, joka sijaitsee kodistamme muutaman kilometrin päässä, hieman lähempää keskustaa. Ja näillä näkymin tuo samainen rivitaloasunto tulee olemaan meidän tiistai-aamuna. Jipii!!!! :DD Kyseessä on 1947 vuonna rakennettu, rintamamiestyylinen, kolmekerroksinen asunto, jonka remontoinnin kimpussa saattaa taas vierähtää tovi :) Remppa on kuitenkin tällä kertaa tarkoitus tehdä pikkuhiljaa ja ihan kaikkea ei onneksi asunnossa ole tarvetta uusia. Joten, remppa-aiheista bloggausta on siis tiedossa myös tulevinakin vuosina :D

P.S Lupasin tänne jo aikoja sitten, että laitan kuvia nykyisen asunnon valmiista eteisestä. Lunastampa lupaukseni nyt, kun juuri tuli otettua noita myyntikuvia asunnosta. 

Pienessä tilassa lattiasta kattoon asti olevat kaapit saavat tilan tuntumaan kovin ahtaalta. Peilikaapin sijaan tuo Ikean Stolmeni tuntui sopivalta ratkaisulta tähän kohtaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti