maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua! :)

Ihanaa! Joulu on tullut <3 Luvassa on kolme päivää aikaa rakkaiden kanssa ja iisisti ottamista, oujee! :)

Joulukoristelut sain valmiiksi lauantaina joulusiivouksen jälkeen :) Nyt on sitten kiva nauttia jouluisesta, puhtaasta kodista rakkaan kanssa ja poltella tuoksukynttilöitä.

Joulukoristeista parhain on ehdottomasti joulukuusi! En ole ostanut kuitenkaan kuusta vuosiin tilanpuutteen vuoksi, mutta vanhempani ovat hankkineet kuusen lapsuudestani asti, joten pääsen nuuhkimaan kuusen tuoksua jälleen huomenna :) Olen kuitenkin rakentanut tekohavuista jokinnäköisen kuusenkorvikkeen joka vuosi :D Rakas antoi idean "meidän joulukuuseen", joka on tänä vuonna katosta riippuva, koristeltu kynttelikkö. Olen aikoinaan ostanut kynttelikön Huuto.netistä pronssin värisenä ja maalasin sen muutama vuosi sitten spray-maalilla mustaksi. Kynttelikön koristelu alkoi tekohavujen laittamisella.



Muutamat koristeet lisää ja tähti vielä latvaan. Avot, siinä meidän joulukuusi :)
Keittiön joulukoristukset ovat ikkunaseinällä aikalailla perhospainotteiset. Kuvasta sitä ei juurikaan näe, mutta perhoset kimmeltävät himmeässä valossa kauniisti. Kietaisin myös tasolla olevan lampun päälle perhosista koostuvan köynnöksen. Joskus olen miettinyt, että noita perhosia voisi pitää jossain kohtaa asuntoa läpi vuoden, mutta toistaiseksi olen laittanut ne esille vain Jouluksi.


Olohuoneen pöytälamppu sai myös Ikean käynnöksen ja yhden perhosen koristeeksi.

Tyrkkäsin punaisen köynnöksen makuuhuoneen lamppuun. Mätsää hyvin Ahnuldin punapilkkuisten silmien kanssa ;D
Pidemmittä puheitta, oikein rauhallista ja rentouttavaa Joulua kaikille!! <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti